Uil

- september 13, 2019


In de post met de paradijsvogel vertelde ik van mijn mislukte pagina.
Omdat ik de kleuren combi van die 1e achtergrond zo mooi vond samen met de stenceling besloot ik hem nog een keer te maken. Natuurlijk wordt het nooit exact hetzelfde want het sprayen verloopt elke keer weer anders, maar hij lijkt er veel op.

Ik dacht er pas aan om een foto te maken toen ik de helft van de boom (Faithful Tree van The Crafters Workshop) al gestencild had.


Voor de onderste tak draaide ik het stencil om en plakte hier en daar wat takken en blaadjes af.
Ik was op Pinterest een leuke uil tegen gekomen en tekende hem na. Om het ingewikkeld te maken printte ik de uil een aantal keer uit, sneed uit elke uil een ander deel, en stencilde hem op de pagina met make-up sponsjes. Dit omdat ik de boom ook gestencild had waardoor hij hier en daar wat transparanter lijkt maar ook egaal is. Dat vond ik mooi en wilde ik ook voor de uil.

Nadat ik alle kleuren gestencild had ging ik verder met de Color Sticks van Jane Davenport voor de high lights en schaduwen. Ik ben echt super blij dat ik gekozen heb voor die sticks in plaats van een set Gelato's. Ik heb er twee (oa wit want die zit niet in de set van JD) maar die vind ik lang zo fijn niet; ze smeren minder makkelijk uit. En ze zijn ook nog duurder dan de Color Sticks dus die laatste zijn echt een aanrader!


Nog wat accenten hier en daar met een witte posca en zwarte fineliner en schaduwen met de stabilo all. En zoals meestal een quote van Tim Holtz.

You May Also Like

1 message(s)