Angel

- november 01, 2019

Het was tijd om weer eens een nieuwe techniek uit te proberen......
Sprayen (met shadow paint) door een stencil en de natte stencil afdrukken op de andere kant van de pagina.
Het is een beetje een gesmeer maar dan heb je ook wat ;)

Daarna met wat stencils erover om de pagina nog wat interessanter te maken. Omdat het zo druk is is het lastig om er een focal point op te plaatsen, daarom ging ik er in het midden met gesso overheen om het wat te verzachten. Diezelfde dag kreeg ik een paar mandala stencils binnen en besloot 1 ervan uit te proberen op deze pagina. Dat pakte goed uit.

Het meisje van Art by Marlene paste qua kleuren ook goed en het leek me wel leuk om haar een paar angel wings te geven (stencil) maar omdat witte vleugels weg zouden vallen maakte ik de achtergrond eerst licht roze. Daarna stencilde ik met witte verf. Omdat ook dat nog niet genoeg opviel embosde ik de vleugels met witte embossingpoeder en bracht later nog wat glitters aan. Dit deed ik ook met een paar sterretjes.

Onder haar jurkje tekende/verfde ik schoentjes, knipte mouwen uit een collage paper van AbM en plakte die samen met een paar handjes op het jurkje. Ik wilde het licht en luchtig houden en geen zwart of grijs gebruiken daarom maakte ik de schaduw rondom de engel met witte stabilo all.
Nog wat accentjes hier en daar met witte posca en spetters. De quote vond ik op internet.


You May Also Like

0 message(s)