Believe

- november 29, 2019

'Miracles happen when you Believe'

Voor de basis van deze spread gebruikte ik mijn Action spray paints in mijn favoriete kleuren. Helaas spuiten ze nog steeds niet goed en ik verdunde ze nog maar een keer met water. Jammer genoeg deed ik teveel in de roze en was de mooie, heldere kleur teveel verdund. Om de kleur toch weer wat naar voren te halen ging ik er overheen met mijn Bubblegum Pink van Dylusions en ook de groen en turquoise moesten hier en daar bijgewerkt worden.


Na het stencilen met donkerder varianten van de kleur eronder begon ik met mijn focal point. Hiervoor printte ik het meisje van Art by Marlene in spiegelbeeld uit omdat dat mooier uit komt op deze spread. Met papier uit een collage blok, ook van Marlene, maakte ik de jurk en stencilde die met turquoise om iets meer een eenheid te creëren met de achtergrond. De stralen en vleugels stencilde ik met wit.

De quote is er eentje van Tim Holz en ik besloot het woord Believe met mijn silhouette te snijden.
Nog wat golfjes geknipt uit collage papier, glitters op de vleugels en wat doodles hier en daar maakten deze spread verder af.


You May Also Like

0 message(s)