Sinterklaas en Pietjes

- november 20, 2019

Het was even een werkje, maar Sint en zijn Pietjes zijn toch nog op tijd af gekomen.

Jammer genoeg bedenk ik mij zoiets nooit maanden van te voren zodat ik lekker rustig de tijd heb om te haken. Nee, Sint en zijn Pieten waren al bijna in het land voor ik mij bedacht dat ik het patroontje van de beschermengel jongens van Haekelkeks ook om zou kunnen toveren in Sinterklaas en Zwarte Piet.

Vorig jaar haakte ik deze Zwarte Pietjes slinger...


...en dit jaar wilde ik weer wat in Sinterklaas sfeer haken voor Tess.

Het was even een werkje want naast dat het af en toe een gepriegel is is het haken met zwart niet mijn favoriete ding. Maar aangezien ik traditionele Pietjes wilde maken ontkwam ik daar niet aan. 

Ik vind ze super leuk geworden!

You May Also Like

0 message(s)