Magic Forrest

- november 18, 2019


Na de halloween spreads wilde ik nog ff in het spooky sfeertje blijven hangen maar het pakte iets anders uit. Hij is alles behalve spooky.

Het duurde ook even voor hij helemaal klaar was omdat ik een beetje zoekende was naar ideeën om het bos 'aan te kleden'. De boom en de dylusions paddestoelen (die ik eerst op de pc verkleind had) stonden al vrij snel op de  shadowpaint achtergrond en daarna lag het even stil.

Uiteindelijk besloot ik om niet moeilijk te doen en er gewoon een paar vreemde dylusions insecten bij te zetten. Daardoor is het een beetje een magisch bos geworden. Om het nog wat magischer te maken spetterde ik met lichtgeel wat vuurvliegjes of fairýs voor moeten stellen hahaha.


Omdat ik na de shadowpaint spray een laagje matte medium heb aangebracht lijkt er een beetje een waasje over de pagina te liggen. Het is niet glanzend maar ook niet echt mat en daardoor wil dat slecht fotograferen.

You May Also Like

0 message(s)