Zonnebloemen

- november 11, 2019


Deze spread is geïnspireerd door Dyan Reaveley.
Zij gebruikt haar stencils niet alleen voor verf. Ze gebruikt ze ook vaak als mal om mee op haar pagina's te tekenen. Op deze spread heb ik het iets anders toegepast als zij het doet maar haar manier wil ik zeker ook nog een keer gaan proberen.

Ik begon de spread met het plakken van stroken tissue paper van Dina Wakley en stukken uit een boek. Daarna verfde ik een basis van Dylusions Vibrant Turquoise, Squeezed Orange en Cherry Pie. Daaroverheen stencilde ik de complete pagina met witte Dylusions.
De bedoeling was dat ik het zo zou laten maar ik vond het toch een beetje aan de saaie kant Verlegen emoticon.

Dus stencilde en stempelde ik er op los tot dit het eind resultaat was .....

Wow dat is even heel iets anders maar dit is wel wat ik het mooist vind; een drukke, kleurrijke pagina.

Voor de zonnebloemen gebruikte ik een stencil van Joggles en tekende ze met zwarte fineliner op de pagina. De stelen en blaadjes tekende ik zelf en daarna verfde ik rondom met zwarte Dylusions. Na een nacht drogen was het tijd om met een witte posca pen lijnen rondom de bloemen te tekenen. Ook stencilde ik nog wat witte stippen, stempelde swirls met een zelfgemaakte stempel en spetterde met witte acrylic inkt van Amsterdam.


You May Also Like

0 message(s)