Geitje

- februari 17, 2021


Het voorbeeld van dit nieuwsgierige geitje vond ik, net als die van de Kat, op pixabay.com.
Daar staan echt onwijs veel leuke, royalty vrije, foto's. Foto's die je gratis voor allerlei (commerciële) doeleinden mag gebruiken. Ze zijn gemaakt door mensen zoals jij en ik en ze doen niks onder voor foto's van proffessionals waar wel copyright op zit.


Behalve de achtergrond, die maakte ik de dag ervoor, schilderde ik dit geitje in 1 middag. Dat lukt me niet vaak. Meestal ben ik een uurtje bezig en laat het dan weer even rusten. Maar het ging zo lekker dat ik de tijd helemaal vergat.


En ondanks dat ik van tevoren een heel ander beeld voor me zag ben ik heel erg tevreden over het eindresultaat. Qua kleuren maar ook zeker de uitvoering.


You May Also Like

0 message(s)