Mini Aquarel Aubergine

- februari 10, 2021
Toen ik de  Etchr Lab watercolorbooks kocht wist ik niet zo goed wat ik met het A6 formaat zou gaan doen, dat leek me wel erg klein.
Maar het maken van de mini-aquarelletjes voor de 12 days of Christmas vond ik ontzettend leuk om te doen dus waarom geen mini's maken in dit boekje? 

Op zoek naar ideetjes zag ik mini aquarel 'lesjes' voorbij komen. Afbeeldingen waarin in 4 a 5 stappen een aquarelletje wordt opgebouwd. Omdat het voor mij een goede manier is om in stappen te leren denken besloot ik daarmee te beginnen.

De mooie kleuren en het redelijk makkelijke model van de aubergine spraken me meteen aan en die mocht dan ook de spits afbijten.
De eerste laag ging prima maar daarna ging mijn perfectie mij weer in de weg zitten en maakte ik het mezelf moeilijker dan het hoeft te zijn.Het stappenplan van de aubergine kan je vinden op de Instagram van Dear Ann Art


You May Also Like

0 message(s)