Mixed Media ~ Super Power

- maart 21, 2024


Soms moet je er even weer aan herinnerd worden dat je ook andere materialen hebt. Zo zag ik iets voorbij komen met pigment poeders en had meteen zin om daar ook weer wat mee te doen.

Met reliëf pasta en een stencil bracht ik eerst een laagje aan en na drogen strooide ik er verschillende kleuren Brusho op. Ik deed dat in twee delen maar het tweede deel (de bovenste helft van de pagina) had ik de poeders iets teveel door elkaar gestrooid waardoor het minder mooi werd.
Door het stencil er na droging weer op te leggen en er hier en daar met witte acrylverf op te deppen heb ik dat een beetje geprobeerd te verbloemen.

Niet zo goed wetend wat ik er verder mee wilde begon ik te spelen met washi tape en zo ontstond ineens een tak en viel alles op zijn plek.
De uil en de vogel komen weer uit een boekje van ABM

Betekenis afkortingen:


ABM = Art by Marlene

You May Also Like

0 message(s)