Procreate ~ Paddestoel

- maart 18, 2024


Het is weer tijd voor wat Procreate art.
Aangezien ik zelf nog steeds niet zo goed ben in het bedenken, en vooral uitvoeren, van deze digitale vorm van creativiteit, keek ik de kunst af bij Polikarpovaart.

Ze spreekt een taal die ik helemaal niet begrijp 😂 dus haar uitleg kan ik niet volgen maar dat vind ik niet zo erg want ik werk niet met haar brushes maar met dat wat ik heb. Het is ook wel een beetje een sport om een soortgelijke brush erbij te zien te vinden.


Tijdens het werken probeer ik de kleuren en de gebruikte brushes zoveel mogelijk te noteren zodat ik er niet telkens weer naar moet zoeken. In het filmpje zie je dat ergens voorbij komen.

Als basis gebruikte ik hier een aquarel canvas van Lisa Glanz. Het is wat lastig met het kiezen van de kleuren want het verhoogt het pigment van je kleuren behoorlijk als je geen aquarel brushes gebruikt. Je moet dus altijd een veel lichtere kleur kiezen dan je wilt, maar ik vindt dat het er door zo'n canvas wel altijd veel levendiger uit ziet.

Gebruikte Brushes:

Lisa Glanz: Aquareal 2 - Canvas Classic
Genevieve: Ultimate Pastel - Rough Round Pastel
Lisa Glanz: Instant Artist - Big Fat Pencil

You May Also Like

0 message(s)