Procreate ~ Theekopje

- maart 31, 2024


Nadat ik een lesje had gevolgd van Lisa Glanz hoe haar Aquareal 2 brushes te gebruiken, besloot ik het geleerde in praktijk te brengen. 

Ik vond dit plaatje op pixabay


Het kopje en schoteltje gaf ik eerst een basis kleur. Daarna kleurde ik de eitjes, dat ging heel vlot; ze waren al snel naar mijn zin. In de bloemetjes zat wat meer tijd maar ook dat ging eigenlijk vanzelf.

Waar ik het meest tegenop zag waren de takjes, maar ook dat was niet zo moeilijk als ik verwachtte. Het enige wat echt moeilijk was was stoppen 😂. Ik ging maar door en door; dan zag ik hier wat, en dan daar. Ik blijf altijd dingen zien waarvan ik vind dat het niet mooi genoeg is.

Hieronder een impressie van het schilderproces.En met deze heel goed bij de pasen passende digitale aquarel wens ik jullie


Gebruikte brushes & canvas:

Lisa Glanz: Aquareal 2 canvas Classic
Lisa Glanz: diverse Aquareal 2 Brushes

You May Also Like

0 message(s)