Libelle's

- mei 14, 2019


Als je deze pagina vergelijkt met de pagina uit de vorige post dan zien ze er qua kleur bijna hetzelfde uit,
iets wat mij pas opviel toen ik de foto's op de computer zette (en iets wat onbewust vaker gebeurt, zie mijn pagina's vlinder en silence).
En dat terwijl het uitgangspunt van deze pagina heel anders was dan de vorige.

Maakte ik de basis van de vorige met shadowpaint, dit keer knipte ik stroken uit gelli prints, plakte ze op en vulde de gaten met dylusions paints en gebruikte daar overheen nog weer verschillende stencils en stempels.
De bloemen en de libelle tekende ik eerst op een kladje; ik voel me nog steeds niet zeker genoeg in mijn tekenkunsten om het rechtstreeks op de pagina te doen.
Dat heeft ook zo zijn voordelen. Ik scan al mijn tekeningen en bewaar ze op de pc, je weet nooit waar het goed voor is Knipogende emoticon. En zo kon ik van die ene libelle ook nog eens twee verschillende maten uitprinten.


De vleugels van de Libelle's heb ik bewust vrij transparant gelaten en bewerkt met een laagje glitter.


Op deze tweede foto is het wat duidelijker te zien maar bij lange na niet zo mooi als in het echt.


Dit keer heb ik de quote achterwege gelaten.
Meestal vind ik dat een quote de pagina af maakt maar nu vond ik het zonde om er nog ergens één tussen te proppen.

You May Also Like

0 message(s)