Silhouette Trio

- mei 27, 2019


Het leek me voor ik begon zo leuk; vakken maken, ze scheiden met stempelrandjes en ze bewerken met stencils.
Ik deed dat al eens eerder en dat resultaat mocht er zijn. De kleurencombi die ik nu koos was ook best mooi, maar het ruitjespatroon met dylusions squeezed orange op de pommegrenate seed was geen goede keus. Dat oogt wat modderig, terwijl de combi andersom er juist weer fris uit ziet.

Ondanks dat was ik redelijk tevreden met het resultaat. Maar daar bleef het dan ook bij want ik had geen idee wat ik er verder mee moest doen. Niets bleek te werken naar mijn smaak.
Uiteindelijk koos ik voor het stencil Silhouette Trio van Donna Downey. Zette de personen met zwarte gesso op, bracht wat witte accenten en een quote aan en hield het voor gezien.


Helaas wordt ik niet heel blij van het resultaat. Het is een pagina waarbij ik zo snel mogelijk verder wil bladeren.....
Ik had er voor kunnen kiezen deze pagina niet te laten zien natuurlijk, maar dan lijkt het net of alles mij lukt en dat is echt niet het geval. Ik maak ook lelijke pagina's en die krijgen ook een plekje Knipogende emoticon

You May Also Like

0 message(s)