Mixed Media ~ Do The Unexpected

- april 29, 2024


Het was alweer even geleden dat ik een regenboog achtergrond maakte, dus daar viel mijn keuze op voor deze laatste lege dubbele pagina in mijn mini album.

Met de diverse kleuren die op de foto hieronder staan vermeld maakte ik een cirkel. Ik koos mijn plaatje, eentje uit de nieuwste collectie Paper Elements (ABM), en omdat de sterren op haar kleding neon geel zijn koos ik voor een stencil met sterren (ABM) en neon geel (AM). Niet zo heel erg goed te zien helaas.
Ik weet niet hoe jullie je plaatjes van ABM bewaren, plaatjes uit 1 van haar blokken die je bij nader inzien toch niet wilde gebruiken, maar ik stopte ze in een envelop die aan de binnenkant van de kaft geplakt zat. De praktijk heeft me geleerd dat ik daar meestal niet inkijk en altijd in de blokken zelf zit te neuzen. 

Na lang wikken en wegen heb ik ze allemaal in één doos gestopt, behalve de bloemen en blaadjes die wilde ik apart houden. Ik ben benieuwd hoe dat gaat bevallen maar ik wil mijzelf dwingen eerst in die dozen te kijken vóór ik de blokken erbij pak. Dat deed ik dus ook voor deze en zo vond ik tussen de bloemen deze reeds gestansde zwarte bloemen en de border. En daarmee was voor mij het plaatje meteen rond. 
Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)