Mixed Media ~ Fire

- april 15, 2024

Zo bladerend in mijn Pefect Size album (ABM)
zag ik dat ik deze quote al eerder gebruikt had. En ik kwam in datzelfde album nog een aantal dubbelen tegen 😂. ABM haar quotes zijn dan ook ontzettend leuk en pakkend!

De achtergrond maakte ik na de achtergrond van de post 'Peace'; omdat ik nog verf overhad op mijn palet en omdat ik de kleurencombi helemaal te gek vind! Volgens mij is dit ook de 1e keer dat ik een pagina in landscape maak. Ik kies in dit album altijd voor portrait.
Na het stencilen met dezelfde drie kleuren zag ik dat 1 van de cheddar ringen heel goed als basis voor de Toekan kon dienen maar dan wilde ik hem wel zwart maken. Om er een eenheid in te krijgen maakte ik verderop ook nog een ring zwart. Omdat ik nog meer zwart wilde besloot ik gestippelde cirkels te maken. Lang geleden deed ik dat heel veel op scrapbook pagina's en ik vind het er nog altijd leuk uit zien.

Daarna miste ik wit op de pagina dus ging ik met een stempel en embossingpoeder aan de slag. Het stempeltje komt uit de advent kalender van 2022, die tikte ik onlangs voor een leuk prijsje op de kop.

De plaatjes voor deze pagina komen bijna allemaal uit het nieuwste die cut block van ABM, behalve de groene blaadjes.
Het woord Fire is gemaakt met een alfabet stans van ABM.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)