Mixed Media ~ Oh Happy Day

- april 19, 2024


Met aquarelverf maakte ik deze achtergrond. Voor het minialbum waar deze pagina in zit gebruikte ik vellen uit Dylusions journals en van ABM. Dit laatste werkt beter met aquarelverf dan Dylusions papier, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het tijdens het werken met aquarelverf nog niet altijd alles vind. 

Verder van de randen is het prima, maar dichter naar de randen toe lijkt het net of er gigantisch veel water tussen de lagen papier zit en wordt het heel erg vlekkerig. Gelukkig trekt dat grotendeels wel weg maar als je zo bezig bent werkt dat niet fijn.
Na droging ging ik aan de gang met stencils. Het stencil van de visjes en waterplanten sneed ik ooit een keer met de Silhouette en komt nog altijd goed van pas.

Uit het nieuwste blok van ABM komt het Zeepaardje en na hem een verjaardag hoedje gegeven te hebben kwam de rest van de pagina tot leven. De vis komt uit het XXL Golden Oldie blok van ABM maar gaf ik in Photoshop een andere kleur. Na uitprinten bleek hij toch een beetje flets dus gaf ik hem met Alcohol Markers (A) nog een iets diepere tint. Die laatste stonden onderin de kast waardoor ik ze veel te weinig gebruik. Ik heb ze nu pontificaal op mijn bureau gezet 😉.

 
Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)