Procreate ~ Storybook Girl

- april 26, 2024


Ik ben echt helemaal in de ban van het volgen van Procreate tutorials.
En je kan het zo makkelijk even tussendoor doen; tijdens de koffie. Of s'avonds lekker relaxed op de bank. 
Je hebt niets anders nodig dan je Ipad en Apple pencil. Nou ja, ik heb er altijd nog een andere tablet bij staan om de tutorial te volgen. Volgens mij moet dat ook beeld in beeld kunnen maar dit vind ik makkelijker 😉

Ook deze tutorial is weer van Art with Flo. Haar tutorials zijn heel duidelijk en ze komt zo heerlijk rustgevend over. Ik zet haar (maar ook anderen) altijd wel een tandje langzamer in YouTube want ik kan het niet bijbenen. En dan nog spoel ik regelmatig terug; ik werk veel te langzaam 😂
Daarom download ik nu ook telkens de kleuren paletten. Het kost me te veel tijd om ook nog de juiste kleur er bij te zoeken.

Af en toe trok ik wel mijn eigen plan. Zo heb ik de laarsjes een ander motief gegeven en heb ik er hier en daar nog wat extra planten bij gezet. 


Gebruikte Brushes:

Art with Flo - Treasure chest
Procreate - Standaard brushes

You May Also Like

0 message(s)