Mixed Media ~ Art is an escape

- mei 24, 2024


Ook voor deze spread begon ik met een achtergrond van Canan d'Ache Neocolor II krijtjes. En het verbaasd me telkens weer hoe het van iets lelijks iets moois wordt want zeg nou zelf, dit lijkt toch nergens naar.....


Maar ga er met een natte kwast overheen en je hebt ineens een prachtige achtergrond waar je alle kanten mee op kan.
Natuurlijk heb ik daar geen foto van gemaakt, maar als je een beetje door het stencilen, stempelen en de plaatjes heen kijkt zie je dat het mooie, frisse kleuren zijn geworden.
Tijdens het stempelen en stencilen bleek ik mijn pagina op de kop te hebben gehad maar gelukkig kon ik hem nog zonder problemen omdraaien.

Voordat ik begon had ik de plaatjes van de zeemeermin en de vis al uitgezocht uit het nieuwste blok van ABM en in de verzameldoos vond ik nog de zeemeermin staart en de helft van een zeepaard. Het onderste gedeelte van het zeepaard had ik al eens ergens anders gebruikt.

Wat washi tape, schelpjes, zeester en waterplanten (in verschillende groottes uitgeprint en allen ABM) maken het verder af. De quote is zoals bijna altijd ook van ABM.

Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)