Mixed Media ~ Fly

- mei 22, 2024


Voor het eerst sinds hele lange tijd heb ik voor de achtergrond mijn Caran d'Ache Neocolor II krijtjes gebruikt.
En toen ik daar zo mee bezig was dacht ik: 'waarom gebruik ik ze bijna nooit want het is super leuk!'

En wat nog leuker is is dat het stencilen/stempelen op die achtergrond met dezelfde kleuren nog mooier uit komt omdat de acryl kleuren net even anders zijn. Voor het stempelen met turquoise (DW) gebruikte ik een leeg Rennie blister; dat geeft een heel leuk effect.

De hondekop en het jurkje had ik even geleden al bij elkaar gezocht en toen ik het halve hoofd in mijn ABM verzameldoos zag wist ik hoe ik het wilde combineren.Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)