Procreate ~ Taartje

- mei 27, 2024


Inmiddels heb ik al een flink aantal tutorials gevolgd van deze en gene, en telkens weer gebruiken we brushes die ik nog niet eerder heb gebruikt. Dat is ontzettend leerzaam en zo kom ik er ook achter waar mijn voorkeur ligt, waar ik goed mee overweg kan en welke het resultaat geven dat ik zelf graag zie.

Dit taartje maakte ik samen met Amandine maar ik volgde de tutorial niet letterlijk. Dat doe ik meestal niet, ik voeg altijd iets toe/of gebruik een andere brush als ik dat leuker vind, maar ik vond dat zij soms dingen deed die ik een beetje onnodig vond en die sloeg ik dan maar over. 
Terwijl ik het filmpje aan het bewerken was viel het me ineens op dat ik, vlak nadat het roze glazuur erop zat, een structuur brush had gebruikt. Daarna zag ik het op de foto ook en dat vond ik eigenlijk helemaal niet zo mooi. En ik had ook geen idee meer of Amandine dat ook deed of dat dat per ongelijk gebeurt is. In het filmpje kan ik er niks meer aan veranderen maar het eindresultaat heb ik aangepast.Gebruikte brushes/canvas:

Procreate: Canvas 2500 x 2500
Procreate: Standaard brushes

You May Also Like

0 message(s)