Procreate ~ Winter girl

- mei 06, 2024


Terwijl de temperaturen opliepen naar 23 graden was ik bezig met een winter girl. Maar wel een winter girl met een heel groot cute gehalte 💖

Ik begon weer helemaal uit het niets met een schets en terwijl ik de timelapse aan het bewerken was (de langdradige stukken eruit knippen) was mijn favoriete stukje het moment wanneer ik de ruwe schets over teken naar de cleane schets. Het begint dan ineens ergens op te lijken.
Maar dat is van korte duur want wanneer je begint in te kleuren lijkt het eerst ook weer nergens op. Pas wanneer de schaduwen gezet worden zie je de diepte erin komen en wordt het steeds mooier.

Voor het grootste gedeelte volgde ik de tutorial van Art with Flo, maar hier en daar zette ik er mijn eigen stempel op. Zo maakte ik op de schouderbanden stiknaden, gaf het truitje stippen en in plaats van sneeuw te stippen met een ronde brush gebruikte ik een sneeuwvlok brush.

Gebruikte brushes/canvas:

Procreate: Standaard canvas 2500 x 2500
Procreate: Standaard Brushes
Art with Flo: Treasure Chest (gratis brushset)

You May Also Like

0 message(s)