Mixed Media ~ Embrace Today

- mei 29, 2024


Weer een vrij simpele pagina in het zelfgemaakte zig zag album. De achtergrond is wederom gemaakt met Neocolor II krijtjes, daar ben ik op dit moment helemaal weg van, en het stencilen deed ik met overeenkomende kleuren en witte acrylverf.

Het plaatje had ik al eens eerder uitgeprint, waarschijnlijk in een iets ander formaat dan het origineel en misschien wel in een iets andere tint maar dat weet ik niet zeker, dan zou ik het origineel erbij moeten zoeken.

Omdat er geel in de handdoek zit besloot ik met cheesy van ABM wat stipjes te zetten. Doordat er zo'n mooi tuitje aan haar tubes verf zit kan je daar heel makkelijk mee stippen.Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)