Mixed Media ~ Don't Judge

- juni 17, 2024


En de laatste is een feit. Ik genoot van het werken in dit mini zig zag album. 
Wat ik vooral heel erg leuk vond was dat ik alleen plaatjes uit de 2 verzameldozen gebruikte. Ik had mezelf dit opgelegd omdat de verzameling ongebruikte plaatjes (ABM) alsmaar groter werd. Doordat ik ze nu 'moest' gebruiken ging ik creatiever denken waardoor er soms hele leuke combinaties ontstonden.

Zoals deze bijvoorbeeld. Heel vaak had ik deze kleurrijke torren al in de hand gehad maar het was het het altijd net niet. Nu, in combinatie met dit hoofd (al eens verkleind voor iets anders) vond ik het ineens wel leuk.
Om een beter indruk te krijgen van dit zig zag album heb ik filmpje gemaakt die je hieronder kunt bekijken.

Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)