Mixed Media ~ Mini album ABM Style 2

- juni 26, 2024


Omdat het zo leuk gaat en ik er zo van genoot om alleen plaatjes uit de verzameldozen te gebruiken wilde ik nog een mini album maken voor dit doel. Maar wel een ander formaat en model.

Ik besloot het Art by Marlene style boekje nog een keer te maken. Volgens mij is dat niet de officiële naam maar heet het een file folder album. Zeker weten doe ik dat echter niet 😉

De kaft en pagina's sneed ik, net als het zig zag album, uit een pagina van een Dylusions Creative Journal. Dat is lekker stevig. De kaft beplakte ik met scrappapier van ABM en, zoals altijd, weer te strak waardoor ik weer washi tape op de ruggen moest gebruiken, erg jammer.
Hij is nog niet helemaal naar mijn zin; ik ben nog een beetje zoekende naar wat ik verder met deze kaft wil.
Voor de binnenkant ging ik weer met Neocolor II krijtjes en stencils en stempels aan de slag. Maar ik was iets te enthousiast en vond het wel heel erg druk geworden. Vooral toen ik de 1e pagina klaar had en die in het album wilde stoppen. Het was gewoon te veel.
Daarom plakte ik op de linkerkant de kat, vogel en de scallop washi zodat het wat rustiger wordt. 
Met de signature van 6 dubbele pagina's, oftewel 24 kantjes,  kan ik even weer vooruit.
Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)