Procreate ~ Mushrooms in Space

- juni 10, 2024


Vandaag laat ik jullie mijn versie van de Mushrooms in Space zien.
Ik viel op de prachtige kleurencombinatie die I am Gia Graham voor ons heeft uitgezocht en begon vol enthousiasme aan dit project. 

Elke keer als ik zoiets voorbij zie komen vind ik het zo mooi maar er zo intimiderend uit zien, en als ik dan eenmaal bezig ben dan vraag ik me af waarom. Tuurlijk, ik kan het niet zo snel als ons voorgedaan wordt. Met 1 enkel dingetje kan ik 'kweet niet hoe lang' bezig zijn, bijvoorbeeld de oranje sprietjes met bolletjes. Ze waren telkens niet naar mijn zin dus bleef ik het maar opnieuw doen 😂 
Maar dat vind ik ook wel weer het relaxe van Procreate; je kan honderdduizend keer opnieuw gummen of wissen zonder dat het sporen nalaat.
In mijn filmpjes laat ik heel veel van  het opnieuw en opnieuw doen achterwege want dan duren ze veel te lang, maar zo makkelijk/snel als het lijkt gaat het meestal niet.


Gebruikte brushes/canvas:

Procreate: Canvas 3000 x 3000
Procreate: Standaard brushes 
Art with Flo: Spackle it! (schaduwen/highlights)
Siakula Special: Stars 2 

You May Also Like

0 message(s)