Mixed Media ~ Star

- juni 05, 2024


Dit meisje heb ik al vaak gebruikt. Ze zit in het allereerste boekje dat ik kocht van ABM. Boekje no. 2 als ik me niet vergis. Ze heeft een paar geweien op haar hoofd en wat roosjes. Het is mijn favoriete plaatje uit dat boekje en de reden dat ik haar al diverse keren geprint en gebruikt heb. 

Vandaag ziet ze er echter heel anders uit. 
Uit één van de andere boekjes komt het haar en toen ik dit, samen met het meisje, in de verzameldoos tegen kwam besloot ik ze samen te gebruikten. Haar hoofd was toch al iets verknipt omdat ik de roosjes een keer ergens voor nodig was 😬

Ik moest het haar wel in 4 delen knippen om het een beetje passend te maken. 
Uit de bloemen verzameldoos haalde ik het roosje en ik besloot haar ook een ander jurkje van collage papier te geven. 

Met Polychromos potloden kleurde ik haar nog wat extra in want ze was wat flets.
De vlindervleugel had ik ook al opzij gelegd en die past er goed bij.

De basis achtergrond is weer gemaakt met Neocolor II krijtjes.Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)