Mixed Media ~ It's not what you give...

- april 24, 2023


Voor deze spread werd ik geinspireerd door een stempel van Carabella Studio's, Birds on a Wire. Ik wilde ze natekenen en er net zo iets van maken toen ik mij bedacht dat ik de paper elements Fly Away van Art by Marlene heb. Omdat die nogal glad zijn besloot ik ze te scannen en uit te printen op aquarel papier want ik wilde ze met aquarelverf inkleuren. 

Voor de achtergrond wilde ik groen en blauw gebruiken, mijn favoriete combi, maar iets anders dan anders dus koos ik een stuk groen/blauw papier uit één van de collage blokken, plakte dat aan de onderkant en ging daarna verder met verf.


Ik stencilde en stempelde hier en daar nog wat en begon toen de vogeltjes te schikken. Toen ik eenmaal wist waar ik ze wilde hebben kleurde ik ze in met aquarelverf.
De pootjes had ik eraf geknipt en tekende ik later met een zwarte acryl stift.

De vlaggetjes, uit het XXL boek van ABM, plakte ik individueel aan een getekend koord, dat vond ik mooier.
Nog wat scallop washi tape hier en daar, wat spetters en een zwarte doodle rand en ik ben tevreden!You May Also Like

0 message(s)