Mixed Media ~ Freedom

- april 21, 2023


Dit keer qua kleur een wat rustige spread.

Soms zit er in een pakketje van dat mooie kraft papier om de inhoud te beschermen. Ik heb er een stuk van bewaard en scheurde er voor deze spread een rechthoek af en plakte hem op. Daarna ging ik met een stencil, ABM bold & bright vibrant flowers, en met Dylusions Desert Sand en White Linen langs de randen en iets over het kraft papier. Omdat ik het wit op het kraft papier net even te vond ging ik er nog weer lichtjes overheen met Desert Sand. De buitenste randen bewerkte ik met Vintage Photo.

Met een pons knipte ik wat bloemen uit boek papier, kleurde ze met aquarelverf en tekende er met zwarte stift lijnen op. Het poppetje, ABM die cut boekje no 6, wilde ik de bloem in de hand geven maar ik wilde ook een bloem in de tegengestelde hoek van de 3 boemen.  De gevallen bloem vond ik wel een leuke oplossing, temeer omdat het poppetje er bij staat alsof zij verzucht 'nee he!' 😂
Het zwarte/kraftkleurige washi tape kocht ik ooit eens bij Ali Express, een set van verschillende soorten en maten, en kwam in dit geval goed van pas. Uit de breedste variant ponsde ik wat halve cirkels zodat het  met het nog een keer terug komt.

You May Also Like

0 message(s)