Mixed Media ~ Art is an Escape

- april 12, 2023


Er is een nieuw tag-boekje in de maak, en dit zijn de eerste pagina's ervan.
De tags maakte ik zelf, naar het voorbeeld van de tags van ABM. Ze zijn niet helemaal hetzelfde maar komen redelijk dicht in de buurt.
Ik sneed ze met de silhouette 2x uit scrappapier van de Action en plakte er 2 op elkaar (dessin kant naar binnen) zodat ze wat steviger zijn.

Met Dylusions sprays paints kleurde ik de achtergrond en stencilde met dezelfde kleuren acryl. Daarna stencilde en spetterde ik nog wit op de pagina.

In het XXL Golden Oldies boek zitten deze mooie ballonnen. Omdat ik er meerdere en/of een ander formaat nodig had scande ik ze en printte ze uit op wat dikker papier. Dit deed ik ook met de huisjes en de wolken. In plaats van het Stabilo all potlood voor de schaduwen gebruikte ik dit keer een grijze aquarel stift van de Action. Werkt echt super snel en makkelijk.  
Nog wat stempels, stipjes, een golf randje en een quote en deze 1e spread is af.

You May Also Like

0 message(s)