Mixed Media ~ Relax

- april 28, 2023


Van alle tags die ik tot nu toe maakte voor dit boekje is deze toch wel mijn favoriet.
De kleuren.......heerlijk gewoon, zo vrolijk!

Het plaatje van de zonnebadende dame lag toevallig op mijn tafel en toen ik hem op deze regenboog achtergrond legde, die ik met de kwast schilderde, hoefde ik niet verder zoeken, ze past perfect.
Toen de achtergrond droog was stencilde ik in het midden een swirl en ging daarna met een witte posca pen in de rondte, stencilde met wit nog wat cirkeltjes en stempelde wat zwarte sterretjes. Nog wat zwarte spetters en de achtergrond was klaar.
In Art by Marlene's die cut boekje So-Fish-Ti-Cated, waar de dame ook uit komt, vond ik nog wat bijpassende bloemetjes.

Tussen de quotes van Dyan Reaveley vond ik deze maar ik knipte het laatste woord, Bed, eraf en printte daarvoor in de plaats Relax, dat vond ik beter passen. Het lettertype dat ik daarvoor gebruikte is Galaxy Boy en komt aardig overeen met die van DR.
Ik ging nog even met Black Soot Distress Inkt in de rondte en met een aquarel stift langs de plaatjes voor schaduw en was klaar. 
Ik vind het een genot om naar deze kleurrijke spread te kijken!
You May Also Like

0 message(s)