Mixed Media ~ You can only be Beaten...

- april 14, 2023


Niet altijd geeft een gebruikte quote mijn gevoelens of gedachten weer, maar in dit geval was hij spot on!
Ik zag hem tussen de quotes van Art by Marlene en dacht 'die past precies!', want tijdens het maken van deze spread heb ik vaak gedacht aan opgeven. Het liep namelijk van geen kant terwijl ik de achtergrond waarmee ik begon geweldig mooi vond. 

Het was een combinatie van Dina Wakley's Cheddar en Dyan Reaveley's Vanilla Custard, echt prachtig!
Maar ik ben er inmiddels al lang achter dat ik het beste uit de voeten kan met mijn favoriete combi groen en blauw (en dan nog het liefst Dylusion's Fresh Lime en Vibrant Turquoise of Dina Wakley's Turquoise).

Voordat ik verder ging met de achtergrond had ik de vlinder en de paarse bloemen (ABM) al uitgezocht want die kleurden fantastisch met het goud-geel. 
Ik zal jullie het hele proces besparen maar er zijn heel wat lagen verf in gaan zitten voor ik redelijk tevreden was.


You May Also Like

0 message(s)