Mixed Media - Know Better

- april 03, 2023


Dit was een spread die niet zomaar tot stand kwam.
De achtergrond was zo gepiept want dit boekje heb ik gemaakt van karton uit het Dina Wakley Mixed Media Collective.  Beetje stencillen en wat strookjes plakken hier en daar en hij was klaar. 

Het hoofd komt uit hetzelfde boek maar is haarloos dus ik besloot er haar op te schilderen. En dat ging helemaal de mist in. Ik ben verschrikkelijk slecht in het tekenen/schilderen van haar. Ik kan het maar niet onder de knie krijgen.
Er moest dus heel wat kunst en vliegwerk aan te pas komen om het weer een beetje recht te breien. Gelukkig is dat met acryl verf goed te doen en zie je er, als je het niet weet, bijna niks van. 

De cirkel bloemen op het hoofd ponsde ik uit boekpapier wat ik eerst verfde met wit en cheddar, één van mijn favoriete kleuren van DW. Het gezicht kleurde ik met vanalles: krijt, aquarelverf, potlood, en posca stift.

De quote is er eentje van Dyan Reaveley.

You May Also Like

0 message(s)