Mixed Media ~ Find Joy

- augustus 03, 2023


Geïnspireerd door één van mijn favoriete YouTube kanalen begon ik aan deze achtergrond. Het begon met een baan zwart over de hele spread. Daarna stencilde ik met Laidback Lilac en Funky Fuchsia (D). Zoals je kunt zien is mijn Laidback Lilac niet zo heel best meer, het begint uit te drogen. Ik probeerde het proces wat te vertragen door er water door te roeren en daardoor is het nu wat klonterig. Dat is het nadeel van deze potten en de reden waarom Dian Reaveley de flip cap bottles is gaan gebruiken.
Zoals je in de vorige post heb kunnen lezen ben ik helaas geen fan van die flip caps. Regelmatig gebeurt het dat ik de dop open doe en er ineens veel te veel uit komt 😡

Ik stencilde ook nog met Rose Quartz (D) maar vond dat niet mooi dus ging ik er met wit weer overheen. De vlinders en het konijn komen uit het laatste Paper Elements blok van Art By Marlene.
De quote is van een Tim Holtz collectie.

Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)