Mixed Media ~ Soul

- augustus 09, 2023


Voor het nieuwe boekje sneed ik een aantal pagina's uit het perfect size journal op maat (ABM) en de rest uit een Dylusions journal. Ik wil dit keer ook achtergronden met aquarelverf gaan maken en daar is het ABM papier het geschiktst voor. 

Omdat ik de pagina's uit het voorgaande mini album uitgevouwen achteraf wat te langwerpig vond maakte ik nu een hoger formaat pagina's.

De achtergrond voor deze spread begon ik met aquarelverf en toen dat droog was ging ik er hier en daar met fluoriserende kleuren overheen: Punk (ABM), Lemon Drop en Strawberry Daiquiri (D).
Met stempels en stencils maakte ik de achtergrond verder af.

Als focal point koos ik voor de flamingo uit Back to Nature (ABM) maar knipte haar poten af en voegde die van een andere afbeelding uit hetzelfde blok toe. De schoenen kleurde ik roze en de benen werden zwart/wit. De bloemen komen ook uit hetzelfde blok maar gaf ik in Photoshop een andere kleur en printte ze uit. 

De quote is van ABM en met haar alfabet stempelset verving ik het woord Soul.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)