Mixed Media ~ Who will?

- augustus 11, 2023


Ook deze spread maakte ik voor het nieuwe, zelfgemaakte mini album. Voor de achtergrond gebruikte ik wederom aquarelverf. Daarna stencilde ik met acrylverf in ongeveer dezelfde kleuren.
Hier en daar smeerde ik witte acryl verf, legde er een stencil op en veegde het overtollige met een babydoekje weer weg. Ook stempelde ik met wit en zwart.

Het hoofd van het meisje komt van een vel rijst papier (ABM) maar was te groot voor dit doel en daarom verkleinde ik het, printte het op vloeipapier en plakte het vast met Liquitex Matte Medium.

Ik kleurde haar in met huidkleurige acrylverf (JD), posca pen (ogen en mond), en schaduwen met Ultramarijn Violet (AM) en Stabilo All potlood. Het haar liet ik voor wat het was want ik vond het wel mooi dat de kleuren van de achtergrond erdoorheen te zien zijn. Wel zette ik de lijnen nog wat aan en maakte highlights met een witte Posca pen.

De quote is weer van Art By Marlene.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley
JD = Jane Davenport

You May Also Like

0 message(s)