Mixed Media ~ Good Taste

- augustus 01, 2023


Ik liet me weer verleiden tot het maken van een achtergrond met veel kleurtjes maar was eigenlijk helemaal niet tevreden over het resultaat. En zoals altijd vond ik het maar lastig een focal point te vinden.

Maar voordat ik daar aan toe was ging ik weer stencilen, stempelen en spetteren. Met mijn nieuwe neon kleur Punk (ABM) ging ik hier en daar over het Bubblegum Pink en Periwinkle Blue (D), dat haalt de kleuren helemaal op. 

Zo af en toe koop ik er een nieuw ABM kleurtje bij, kleurtjes die ik nog niet heb of die op zijn. Ik ben nog steeds fan van de Dylusions verf, maar die tubes van Art By Marlene vind ik een stuk fijner werken dan die flip cap bottles!
Om dat ook te bereiken met het geel en groen ging ik daar overheen met Lemon Drop (D). 
Aangezien het zo lastig was iets passends te vinden besloot ik één van de Quirky People in het zwart/wit te printen. Met wat aquarelverf kleurde ik de mond, ogen en de bloem. De vleugels kregen een laagje glitterlijm.

Met zwarte acryl verf en een sponsje maakte ik een frame om de pagina. De quote en boogjes (beide ABM) maken het verder af.

Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)