Mixed Media ~ Wishing You...

- juli 30, 2023


Voor deze spread gebruikte ik materialen uit de nieuwe collectie van Art By Marlene  en een (voor mij) nieuw kleurtje; Heaven (ABM). Heaven is een zacht blauw tintje en staat geweldig mooi in combinatie met Fresh Lime (D) en Mermaid (ABM).
Ik bracht het met de vingers aan waarna ik ging stencilen en stempelen. 
In het nieuwe Paper Elements blok vond ik plaatjes die qua kleur heel goed uitkomen op de achtergrond. Het Koala hoofd plakte ik op een lichaam dat ik van een ander plaatje knipte. Het vormde de juiste basis voor het geest in de fles effect.
De bloem komt uit hetzelfde blok en de zwart/witte stroken maakte ik zelf.
De quote komt dit keer uit een Tim Holtz collectie en past natuurlijk perfect 😉.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)