Mixed Media ~ Fabulous

- juli 12, 2023


Dit keer weer een experiment met Brusho.
Op een perfect size vel van Art by Marlene tekende ik met witte wasco een paar takken met bladeren. Ik wilde uitproberen of dat ook als een resist gebruikt kan worden. En dat werkt.
Maar ik had een iets beter resultaat verwacht.
Met een witte Posca pen heb ik het hier en daar nog wat bijgewerkt en besloot er ook nog met witte acryl verf een aantal takken op de stencilen. Ik spetterde alleen nog met wit op de achtergrond en besloot het daarbij te laten. 

Art By Marlene heeft in mei een challenge met als hoofdrol bloemen. Eéntje ervan is collage bloemen en dat leek me wel leuk voor deze pagina. 
De blaadjes knipte ik uit één van de collage vellen (ABM). Voor de hartjes ponsde ik cirkels uit een vel waarop ik met de stempel Writing on the Wall stempelde (ABM).
Na het schilderen van de stelen vond ik het wat kaal aan de onderkant en stencilde met Forrest acryl verf (ABM) wat blaadjes. De blaadjes aan de stelen had ik al eerder gestansd met de Cuttlebug en kleurde ik ook met Forrest.
De boogjes uit het XXL blok (ABM) printte ik in de kleur van de achtergrond maar moest ik nog wat bijwerken met potloden om het helemaal aan te laten sluiten.
De libelles en het bijtje zijn ook van ABM.
De rand zette ik met een stempel en zwarte posca pen.

You May Also Like

0 message(s)