Mixed Media ~ Fly

- juli 02, 2023


Voor deze pagina in mijn zelfgemaakte mini-album koos ik eens niet voor plaatjes of stempels van Art by Marlene maar stempels van Carabelle Studio. Zoals altijd paste ik ze qua grootte aan, printte ze op aquarel papier en van het meisje knipte ik daarna nog twee lagen van de jurk. 
De achtergrond was al klaar dus het inkleuren was niet zo moeilijk.....dacht ik. 

Met de vlinder ben ik ontevreden. Ik heb teveel kleuren gebruikt, wilde alles wat ik in de achtergrond heb gebruiken omdat ik niet wist welke hoofdkleur het beste zou passen. Achteraf had ik het bij dezelfde kleuren moeten houden als het meisje, maar ja, dat is achteraf 😉
Hier en daar gaf ik beide plaatjes wat glitter en dat is op deze twee close up's goed te zien.
Het totaal plaatje ziet er best aardig uit maar ik blijf balen van de vlinder. Om hem iets beter naar voren te laten komen had ik de stempels met takken/bladeren, die ik inkleurde met zwarte posca pen, iets naar de achtergrond gebracht onder de vlinder met de witte gelato van Faber Castell.

You May Also Like

0 message(s)