Mixed Media ~ Weird

- juli 20, 2023


Ik houd er van wanneer mijn naast elkaar liggende pagina's in het Perfect Size Journal (ABM) bij elkaar passen. Natuurlijk zou ik er voor kunnen kiezen er spread's van te maken maar voor grotere pagina's kies ik op het moment liever voor een enkele pagina. 

Net als op de rechter kant begon ik met de kleuren Squeezed Orange, Roze Quartz en Bubblegum Pink (allen D). Daarna stencilde ik met dezelfde kleuren en Fresh Lime (D) en Turquoise (DW). Ook zette ik nog wat blokjes en smeerde hier en daar wit (AM) op de pagina, legde een stencil erop en veegde het overtollige weg met een babydoekje. Wat stempelen met mijn favoriete tekst stempel en de achtergrond was klaar.


Voor de andere pagina vond ik het moeilijk een focal point te vinden en ik was bang dat dat dit keer ook het geval zou zijn. Maar dat viel reuze mee. Ik had net de Paper Elements Quirky People (ABM) gekregen en deze Circus Directeur sprong er meteen uit. Hij past qua kleuren perfect. En toen ik eenmaal wist waar hij op moest staan ging het verder vanzelf.

De hond (ABM) is een uitgeprint exemplaar en ik heb eigenlijk geen idee of ik hem destijds in grootte heb aangepast. Toen ik dat blok (ABM no 4) kocht heb ik hem meteen gescand en in verschillende formaten geprint want ik wist dat ik die vaker zou willen gebruiken. De kleuren heb ik met behulp van aquarel verf wat intenser gemaakt anders viel hij wat weg bij de kleurrijke broek. Ik zette hem op boogjes (ABM) en plakte hier en daar nog wat extra.
De vis komt uit het blok So-Fish-Ticated (ABM).
De quote (ABM) past perfect bij deze zelfverzekerde Circus Directeur. Het woord Weird besloot ik groter te maken en aangezien ik ook net het Cutting die Alphabet (ABM) binnen had gekregen deed ik dat daar mee. Het gebeurt niet vaak dat ik een stans koop aangezien ik de Silhouette heb, maar dit alfabet vond ik zo ontzettend mooi die moest ik gewoon hebben 😂
Nog een stiksteek randje en wat zwarte spetters en deze pagina is ook weer klaar!


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)