Mixed Media ~ The Eyes

- juli 22, 2023


Mijn zelfgemaakte mini journal raakt al aardig vol. Maar dat vind ik niet erg want mijn handen jeuken alweer om een nieuwe te maken. Ik moet alleen even bedenken hoe die eruit moet komen te zien.

Als achtergrond voor deze spread koos ik weer voor de regenboog kleuren. Ik begon met Postbox Red en ging verder met Squeezed Orange (D), Happy (ABM), Fresh Lime (D), Turquoise (DW), Periwinkle Blue en Funky Fuchsia (D). En toen kwam ik erachter dat ik mijn pagina op de kop had dus zie je de kleuren van links naar rechts in omgekeerde volgorde. Met het stencil Circle Faces (DW) en witte acryl (AM) maakte ik de gezichtjes en spetters. Daarna ging ik met mijn favoriete 'stencil' van dit moment aan de slag; het stukje ruitjes band.
Voor een andere pagina ontstond het idee van ogen in combinatie met deze quote, maar ik vond het bij nader inzien toch niet zo goed passen. Het is grappig hoe je brein dan onbewust te werk gaat, want ik gebruikte dit gezichten stencil omdat ik hem toevallig tegen kwam en nog bijna niet gebruikt heb. En zo kijkende naar de pagina moest ik ineens aan de ogen denken en viel het kwartje 😂

Ik zette nog wat stempels (ABM), en kleurde de gestempelde cirkels met blauwe en groene potlood. De stipjes en het kader zette ik met een posca pen. Geen idee van wie of wat de quote is maar ik had hem in mijn hoofd en printte hem uit.

Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)