Mixed Media ~ Ride that Rainbow

- juli 08, 2023


Op dit moment gaat mijn voorkeur  uit naar pagina's die niet helemaal vol geverfd zijn,
waar nog wat wit van de pagina te zien is. Als ik zo door mijn boekjes blader pik ik die er elke keer weer uit als favorieten.
Ook de regenboog kleuren zijn op dit moment favoriet. Het is makkelijk, je hoeft er niet teveel over na te denken en bijna alles past erbij en het ziet er meteen mooi en vrolijk uit. 

Voor deze spread in mijn zelfgemaakte mini-album gebruikte ik weer de hele brede kwast en stipte in de rij regenboog kleuren die ik op mijn palet gelegd had. Als het hier en daar niet helemaal goed pakt kun je er makkelijk weer overheen om het bij te werken. Wel opletten dat je de kwast er weer in de goede volgorde op zet. Dat deed ik 1x niet (hierboven en onder een klein beetje te zien). 

Als focal points gebruikte ik de Puffy Fish van Art By Marlene. En zoals ik heel vaak doe scande ik ze, paste ze aan in Photoshop (grootte en de kleuren) en printte een pagina vol. Hiervoor gebruik ik papier van de Action, Art Sketch Book in A3 formaat (die ik verklein tot A4). De kleuren vind ik daarop het mooist uitkomen. Ik print ook rechtstreeks vanuit Photoshop, dan blijven de kleuren ook het mooist. En vind ik het niet mooi genoeg dan gebruik ik mijn Polychromos Potloden om het bij te werken.
Voor de rest deed ik niet zoveel met deze pagina. Ik stencilde en stempelde sterren, spetterde met wit en zette hier en daar nog wat cirkeltjes als luchtbelletjes. De quote is van ABM.

You May Also Like

0 message(s)