Mixed Media - Create

- juli 18, 2023


Omdat het zo leuk ging besloot ik nog een pagina met uitsnedes te maken. 
Wederom op zwart cardstock (A) gesneden in perfect size formaat (17 x 24cm). Dit keer koos ik voor een wat strakker stencil, Fancy Floor Large (D). Tussen het snijden en accentueren met een witte posca pen ging ik met verf op een perfect size vel (ABM) aan de slag. 

Ik wilde er een kleurrijk geheel van maken en koos voor een hele serie kleuren: Turquoise (DW), Paars (AM), Fresh Lime + Squeezed Orange + Bubblegum Pink (D) en Cheesy (ABM).Dat is zoals je ziet, na een heleboel stencilen, stempelen en mark making, wel gelukt. Ik ben er in ieder geval zeer content mee! Ik heb er meteen even een scan van gemaakt want je weet nooit waar je het nog eens voor zou willen gebruiken.

De vorige keer besloot ik niks op de pagina te plakken omdat ik hem mooi vond zoals hij was, maar dit keer wilde ik dat wel, ondanks dat ik hem zo ook ontzettend mooi vind.
Normaal gesproken knip ik de witte randjes altijd om de plaatjes weg, maar in dit geval kwamen de afbeelding en het hartje (ABM) met witte rand beter tot hun recht. De 'jurk' knipte ik uit een collage vel (ABM) en gaf ik ook een witte rand. 
Ik kiende het zo uit dat haar ogen net in de uitsnedes vallen. 
Nog een quote erop (ABM) en ik vond het goed zo, niets meer aan doen 😂Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)