Mixed Media - Rainbow

- juli 16, 2023

Een duo pagina.
Hiervoor gebruikte ik zwarte cardstock, gesneden in het formaat perfect size (17 x 24 cm) en een vel uit het Perfect Size Journal (ABM). Op het zwarte cardstock tekende ik het patroon van een stencil (A) waarna ik het patroon uit sneed.
Het was even een karweitje maar wel lekker ontspannend.
Daarna ging ik met een witte posca pen gevuld met witte acryl inkt van Amsterdam aan de slag. Ik had hem een paar weken terug daarmee gevuld toen hij leeg was en dat werkt perfect!
Op de achterkant tekende ik hetzelfde patroon en daarna begon ik aan de achtergrond op het andere vel.
Ik koos weer voor de regenboog kleurtjes: Postbox Red (D), Squeezed Orange (D), Happy (ABM), Fresh Lime (D), Turquoise (DW), en Funky Fuchsia (D). Daarna stencilde, stempelde en spetterde ik weer.
Voor de rest wilde ik het rustig houden, dus geen plaatjes, zodat de kleuren goed tot hun recht komen door de gesneden overlay. Een quote vond ik niet misstaan en koos voor de quote die ik ook voor het regenboog zig-zag boekje gebruikte.

Ik denk dat ik in de toekomst meer van deze overlays ga maken. Het geeft zo'n mooi effect en is ook een leuke onderbreking van de andere pagina's.
Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)