Mixed Media ~ Curves

- juli 24, 2023


Terwijl ik de foto's voor de vorige blogpost aan het bewerken was zag ik ineens hoe mooi de kleuren van de linker pagina combineren. 
Zodra ik even tijd had besloot ik wat te doen met diezelfde kleuren: Funky Fuchsia, Periwinkle Blue, Fresh Lime (allen D) en Turquoise (DW). En voor ik het in de gaten had was de achtergrond klaar.


Omdat het zo mooi ging en ik nog wat verf op mijn palet had verfde ik de tegenoverliggende pagina ook meteen.

Het was even bedenken hoe ik deze kant voor de rest aan wilde kleden maar toen ik eenmaal begon ging het eigenlijk vanzelf. De bloem knipte ik uit een pagina van een woordzoeker, het model tekende ik over van een bloem in één van de collage blokken (ABM). De dame komt uit het XXL Golden Oldie blok (ABM) en de gekleurde bloemen uit Back to Nature (ABM) zijn gescand, gekleurd en geprint. 
De boogjes en quote (weer zo'n geweldige!) zijn van ABM en de washi tape van AE.
De tegenoverliggende pagina, die ook alweer klaar is, laat ik zien in de volgende blogpost.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AE = AliExpress
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)