Mixed Media ~ Sexiness

- juli 10, 2023


Marlene van Art by Marlene heeft heel veel leuke quotes waarvan ook een serie die gaan over dames met een maatje meer. Die quotes vind ik ontzettend leuk vooral omdat ze op een humoristische wijze vertellen dat er niks mis is met een maatje meer en je vooral blij moet zijn met jezelf.

Voor de voorkant van mijn tag-boekje gebruikte ik al zo'n quote en nu weer 1-tje voor deze. Ik vind hem echt hilarisch.
De quote koos ik nadat ik het plaatje al had uitgezocht. Die koos ik weer om de turquoise hoed die precies bij de achtergrond past en de gele handdoek, de kleur die in het kleurenwiel tegenover paars ligt en daardoor samen een sprekend geheel vormen. Haar bikini was rood en heb ik met roze aquarelverf geprobeerd dezelfde kleur te geven als in de achtergrond zit maar dat is niet zo heel goed gelukt. Toch stoort het niet.

De achtergrond begon ik met stukken dessin tissue papier van Dina Wakley waarna ik er met de kleuren paars, turquoise en fuchsia overheen ging. Wat stencilen en de achtergrond was vrij snel klaar.
Met deze spread is de eerste signature in mijn zelfgemaakte mini-album af, de rechterkant is het begin van een nieuwe signature.

You May Also Like

0 message(s)