Mixed Media ~ I'm not Chubby

- mei 05, 2023

Omdat het bij de laatste spread die ik voor dit tag boekje maakte zo goed ging besloot ik de voorkant ook met de Gel Plate te maken. Maar ik was iets te enthousiast.....
Want nadat ik de verf op de plate had aangebracht legde ik meteen mijn voorkant erop en vergat helemaal om vooraf wat textuur aan te brengen. Zo jammer want dat vond ik van de vorige nou juist zo mooi.

Om weer wat wit in de pagina terug te brengen stencilde ik hier en daar met wit, zette wat stempels met zelfgemaakte foam stempels en andere, trok hier en daar nog wat witte en zwarte lijntjes en mijn achtergrond was klaar. 

Alles wat ik verder gebruikte is van Art by Marlene; de washi scallop-border, de dame, het zonnetje, de bloem en de qoute.


You May Also Like

0 message(s)