Mixed Media ~ The Sky

- mei 26, 2023


Een hele eenvoudige, snelle pagina. Hiervoor gebruikte ik het frame met de huisjes uit het Die Cut Paper Frames blok. Het frame knipte ik er omweg, knipte er ook nog een huisje af en plakte er daarvoor in de plaats een boom uit één van de andere blokken.

Voor de achtergrond maakte ik een overloop in kleuren van groen naar blauw.
Als weg gebruikte ik een zwart/bruin gestippeld stuk washi tape en de boogjes moeten een heg aan de andere kant van de weg voorstellen. Ja ja, fantasie in overvloed 😂

Met een stencil en witte acrylverf ging ik langs de randen, stempelde met een tekststempel, spetterde wat met witte verf en zette een rand om alles met zwarte posca pen.
De stipjes in de lichtblauwe lucht zijn doorgelekte brusho van de andere kant maar passen er goed bij.

Over de andere kant gesproken. Ik maakte een hele domme fout en heb deze pagina op de kop gemaakt. Het is niet de eerste keer en zal ook niet de laatste keer zijn dat dat gebeurt maar ik baalde er wel stevig van.You May Also Like

0 message(s)