Mixed Media ~ Artistic

- mei 08, 2023


Het was ontzettend leuk om te doen en te maken, dit tag boekje, maar na deze 9 pagina's (inclusief voor en achterkant) ben ik er ook wel weer klaar mee. En dat wist ik van te voren. Daarom besloot ik ook na lang twijfelen de tags niet te kopen maar ze zelf te maken. 

De laatste pagina besloot ik helemaal zwart te maken en daarna verschillende halve cirkels en cirkel op te plakken. Deze zitten oa in het XXL Golden Oldie boek van Art by Marlene. Wat doodles hier en daar en een quote  hij was alweer klaar. Eenvoudig en snel maar niet minder mooi!

Ik besloot het boekje te binden met discs en je kan hierboven de geponsde 'paddestoeltjes' al zien zitten.
Hieronder kun je het hele, nu ingebonden, boekje nog een keer bekijken.You May Also Like

0 message(s)