Mixed Media ~ Her Spirit

- mei 24, 2023

Dit is de tweede keer dat ik een achtergrond maakte met Brusho. En dit keer was ik wat zuiniger met het poeder. Dat is vooral goed te zien aan het roze, de Alizarin Crimson. De vorige keer had ik er veel te veel van gebruikt en toen werd het (donker-)rood.

Ik koos dit keer voor de kleuren Purple, Alizarin Crimson en Turquoise.
Maar voordat ik daarmee begon stempelde ik met Versamark Watermark en embosde het met clear embossingpoeder. Dit vormt een resist voor de brusho en blijft dus mooi wit.

Daarna stempelde en stencilde ik hier en daar. Ik stencilde onder andere met het stukje gaas op de foto. Volgens mij is het voor het wegwerken van de naden in gips maar zeker weten doe ik het niet. Maar dat maakt niet uit, het effect ervan is heel erg mooi!

Voor de golfjes en de cirkels gebruikte ik een stuk gelli plate print en de washi tape van Art by Marlene. Daar zijn ook het tekst stencil, en de plaatjes van. De zeemeermin is een combinatie van meerdere plaatjes en de bloemen heb ik, net als het haar, met Photoshop een andere kleur gegeven.


You May Also Like

0 message(s)